Tietoa meistä


Meistä ja veneistämme

Yli 25-vuotisen yhteisen taipaleemme aikana olemme (kapteeni Kari ja miehistö ja tarinankertoja Arja) seilanneet monenlaisilla veneillä ja vesillä.
Aloitimme lasikuidutetulla n. 8-metrisellä fiskarilla, jolla käytiin itäisellä Suomenlahdella ja Saaristomerellä miehistönä kaksi teini-ikäistä poikaa ja vanhaenglanninlammaskoira Ahmed Ahne, jota Ahneeksi kutsuttiin.
Seuraavana oli vuorossa 8,1 metrinen Nordic-moottoripursi. Sillä seilasimme Suomen ja Ruotsin  vesien lisäksi kuuden kuukauden reissun Euroopan kanavia pitkin Välimerelle Elban saarelle saakka ja takaisin.
Vindö-veneet olivat ihastuttaneet meitä vuosia ja 1998 hankimme Ruotsista Vindö 40 veneen, jolla seikkailimme pitkin Itämerta.
2001 löytyi niin ikään Ruotsista Vindö 50 ketsi (35 jalkaa). Sillä käytiin mm. pariin kertaan Saimaalla, Kuopion kesämökillä, useaan kertaan Höga Kustenilla, Perämerellä ja tietysti Itämeren eteläpäässä. Suurin seikkailumme Ericalla oli noin 15 kuukautta kestänyt Karibian kierros vuosina 2005-2006.


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa käymään kesällä Kuopiossa mökillämme Ollinselän rannalla Kortejoella (Säyneensalon itäpuoli näkyy meille)
    --Pekka 0405506941 Ali 040 7508525

    VastaaPoista
  2. Kiitos kutsusta! Jossain vaiheessa käymme kyllä Kuopiossa, mutta vielä ei ole mitään tietoa aikatauluista. Otamme yhteyttä kun suunnitelmat selviävät.

    VastaaPoista